Populiariausi NOON Aesthetics produktai

NOON Aesthetics produktai skirti įvairioms odos problemoms spręsti: nuo spuogų ir hiperpigmentacijos iki seborėjos ir elastingumo praradimo. Produktų sudėtyje yra itin didelės koncentracijos veikliųjų medžiagų, kurios paprastai gali sukelti šalutinį poveikį, pavyzdžiui, odos sudirginimą, deginimą, paraudimą ir diskomfortą. Tačiau NOON DermShield™ technologija apsaugo odą nuo šių nepageidaujamų šalutinių poveikių, todėl galite džiaugtis matomu odos pagerėjimu be jokio diskomforto. Jei ieškote saugaus ir veiksmingo būdo odos išvaizdai pagerinti, NOON Aesthetics yra puikus pasirinkimas.

NOON BRUSH&GO MINERAL SUN PROTECTION POWDER SPF 50

NOON Brush&Go™ yra mineralinė pudra, kuri optimaliai apsaugo nuo kenksmingos UVA/UVB ir IR spinduliuotės, padeda išvengti nudegimų saulėje, pigmentacijos ir kitų saulės spindulių sukeltų pažeidimų. Brush&Go™ lengva naudoti, patogu ir galima tepti bet kur ir bet kada. Be to, jis yra ilgalaikis – “Brush&Go™” užtenka maždaug 300 tepimų. Brush&Go™ tinka visų tipų odai, ją gali naudoti suaugusieji ir vyresni nei 6 mėnesių amžiaus vaikai. Mineralinė pudra suteikia SPF 50 apsaugą nuo saulės ir yra matinio atspalvio. Brush&Go™ sudėtyje nėra talko ir užtikrina apsaugą nuo UVA/UVB ir infraraudonųjų spindulių.

NOON LACTO-10

NOON Lacto-10 yra vienas veiksmingiausių kremų, spartinančių odos atsinaujinimą, gerinančių odos tekstūrą ir spalvą bei didinančių drėgmės lygį. Dėl “DermShield” technologijos su didele 10 % pieno rūgšties koncentracija (pH 3,5) kremą galima naudoti visų tipų odai bet kuriuo metų laiku, nesukeliant odos sudirginimo ar išsausėjimo, kuris paprastai siejamas su alfa-hidroksirūgštimis. Lacto-10 galima naudoti nėštumo metu arba maitinant krūtimi. Kremo sudėtyje nėra riebalų, jis lengvai įsigeria ir tinka visų tipų odai.

NOON C-CLEANSER FOAM

Dėl “C-Cleanser Foam” sudėtyje esančių aktyviųjų ingredientų derinio, kuris valo odą nuo riebalų pertekliaus ir paviršinių nešvarumų, oda tampa švelni, švari ir elastinga. C-Cleanser Foam sudėtyje esančios veikliosios medžiagos: Askorbo rūgšties tetraizopalmitatas – riebaluose tirpus vitamino C darinys. Ramunėlių žiedų vanduo – tai ramunėlių žiedų vanduo, pagamintas iš distiliuotų ramunėlių. Tai švelnus ingredientas, naudojamas odai atgaivinti ir nuraminti.

NOON INTENSIVE HYDROGEL

Intensyvusis hidrogelis yra prisotinta daugiafunkcinė emulsija, kurios sudėtyje yra 10 % pieno rūgšties ir 2 % salicilo rūgšties, taip pat “DermShield” technologija, sustiprinanti gydomąjį poveikį. Ši emulsija specialiai sukurta riebios ar mišrios odos būklei pagerinti, kartu intensyviai gydant ir nesukeliant dirginimo.

Pagaminta iš 100 % natūralios ir ekologiškos salicilo rūgšties, ši naujoviška formulė nepanaši į jokią kitą šiuo metu rinkoje esančią odos priežiūros priemonę. Galingos antimikrobinės ir priešuždegiminės salicilo rūgšties savybės valo ir ramina riebią odą, švelniai nušveisdamos negyvas ląsteles nuo epidermio paviršiaus. Tokiu būdu “Intensive Hydrogel” padeda skatinti ląstelių atsinaujinimą, todėl veido oda tampa sveikesnė ir labiau subalansuota.

NOON IGLOO MOIST 24/7

Igloo Moist 24/7 yra novatoriškas odos priežiūros produktas, pasižymintis pažangiausia šaldymo technologija. Šis kremas pasižymi odą raminančiu ir šaldančiu poveikiu, drėkina ją ir apsaugo nuo senėjimo požymių atsiradimo. Be to, jis didina odos elastingumą ir stiprumą, todėl idealiai tinka turintiems probleminę odą. Šio galingo kremo, tinkančio įvairaus amžiaus žmonėms, sudėtyje yra tokių veikliųjų medžiagų, kaip mentilo PCA, palmitoil tetrapeptidas 7, natrio hialuronatas ir arnikos žiedų ekstraktas. Nesvarbu, ar norite nuraminti probleminę odą, ar tiesiog išlaikyti veido odos drėgmę ir lygumą, “NOON Igloo Moist 24/7” yra privaloma bet kurios odos priežiūros rutinos dalis. 

Kliniškai įrodyta, kad NOON Aesthetics produktai veiksmingai sprendžia įvairias odos problemas. NOON DermShield™ technologija apsaugo odą nuo galimo šalutinio didelės koncentracijos veikliųjų medžiagų, esančių produktuose, poveikio, todėl galite džiaugtis matomais rezultatais be dirginimo, deginimo, paraudimo ar diskomforto. Nesvarbu, ar susiduriate su akne, hiperpigmentacija, seborėja, elastingumo praradimu, ar kita odos problema, NOON Aesthetics turi produktų, kurie gali padėti. Reguliariai naudodami pastebėsite, kad jūsų odos išvaizda pastebimai pagerėjo. Tad kam laukti? Išbandykite NOON Aesthetics jau šiandien ir įsitikinkite, kad skirtumas jaučiamas!