Kaip pasirinkti tobulą lūpų dažų atspalvį savo odos spalvai?

Apsispręsti dėl tinkamos lūpų dažų spalvos gali būti nelengva užduotis, tačiau yra keletas dalykų, kuriuos galite turėti omenyje, kad išsirinktumėte tobulą atspalvį. Pirma, atsižvelkite į savo odos atspalvį. Jei jūsų oda šviesi, galbūt norėsite rinktis rausvus arba nude spalvos lūpų dažus, o tamsesnę odą turintiems žmonėms gali patikti drąsesnė spalva, pavyzdžiui, raudona arba slyvų. Taip pat turėtumėte pagalvoti apie tai, kokio įvaizdžio siekiate. Ryškūs lūpų dažai puikiai tinka vakarui, bet jei norite ko nors santūresnio, geriau rinktis matinius lūpų dažus. Lūpų dažų atspalvių yra begalė, todėl nebijokite eksperimentuoti, kol rasite sau tinkamiausią. Ir nepamirškite, kad svarbiausia – smagiai praleisti laiką!

Štai keletas mūsų mėgstamiausių lūpų dažų atspalvių:

Nude lūpų dažai yra universalus pasirinkimas, tinkantis visiems odos atspalviams. Norint sukurti ryškesnį įvaizdį, nude lūpų dažus galima paryškinti lūpų pieštuku. Renkantis nude lūpų dažus svarbu atsižvelgti į savo odos atspalvį. Pavyzdžiui, turintiems šaltą atspalvį reikėtų rinktis rausvų ar violetinių atspalvių nude dažus, o turintiems šiltą atspalvį – persikinių ar auksinių atspalvių nude dažus.Nepaisant to, kad nude lūpų dažai yra paprasti, juos tepti gali būti sudėtinga. Jei jūsų lūpos sausos ar suskilinėjusios, prieš tepdami dažus būtinai jas nušveiskite ir sudrėkinkite. Taip pat svarbu pradėti nuo švarios drobės, todėl prieš pradėdami būtinai pašalinkite visus senų lūpų dažų ar kito makiažo pėdsakus. Kad spalva išliktų ilgiau, galite lūpas apvesti atitinkamu lūpų pieštuku, o tada užpildyti lūpų dažais. Atsižvelgdamos į šiuos patarimus, galite sukurti tobulas nude lūpas.

Rausvi lūpų dažai – tai klasikinis grožio pagrindas, žinomas jau šimtmečius. Karalienė Elžbieta I buvo žinoma dėl savo rausvų lūpų. Šiandien rožiniai lūpų dažai yra tokie pat populiarūs kaip ir anksčiau, o jų atspalvių įvairovė tinka bet kokiam odos atspalviui. Rausvi lūpų dažai dažnai siejami su moteriškumu ir romantika. Juos galima naudoti prie bet kokios aprangos, nesvarbu, ar rengiatės laisvalaikiu, ar puošitės ypatinga proga. Nesvarbu, ar mėgstate šviesiai rožinę, ar drąsią fuksijų spalvą, rožiniai lūpų dažai jums tinka.

Išsirinkti tinkamą lūpų dažų atspalvį gali būti nelengva užduotis, tačiau, laimei, raudona spalva visada yra klasikinis pasirinkimas. Galima rinktis iš daugybės raudonų atspalvių, todėl galite rasti puikiai tinkantį savo odos spalvai ir stiliui. Raudoni lūpų dažai visada yra prašmatnūs ir elegantiški, be to, jie gali padėti išbalinti dantis. Jei ieškote drąsesnio įvaizdžio, išbandykite matinį raudoną atspalvį. Jei norite subtilesnio įvaizdžio, rinkitės blizgius arba permatomus raudonus lūpų dažus. Nesvarbu, kokiam atspalviui teikiate pirmenybę, raudoni lūpų dažai visada yra geras pasirinkimas.

Yra daugybė puikių priežasčių išbandyti drąsius lūpų dažus. Pirma, jie gali pagyvinti visą jūsų išvaizdą. Be to, tai gali būti smagus būdas eksperimentuoti su spalvomis. Ir, priklausomai nuo pasirinkto atspalvio, tai gali būti gana stiprinanti priemonė. Žinoma, prieš tepant ryškius lūpų dažus, svarbu gerai sudrėkinti lūpas. Tai padės išvengti, kad spalva neatrodytų sausa ir sutrūkinėjusi. O rinkdamiesi spalvą nebijokite eksperimentuoti. Galite nustebti, kaip jums patiks atspalvis, kurio anksčiau nebūtumėte sugalvojusi išbandyti. Taigi drąsiai išbandykite drąsius lūpų dažus. Galbūt tiesiog rasite naują mėgstamiausią lūpų dažą.

Tikimės, kad šie patarimai padės jums rasti tobulą lūpų dažų atspalvį pagal jūsų odos atspalvį ir norimą įvaizdį!

Išbandykite MaqPro

Išsirinkite tobulą lūpų dažų atspalvį jau dabar!

P.S.  Trys dažniausiai padaromos klaidos renkantis lūpų dažus atspalvius:

-Neatsižvelgiama į jūsų odos atspalvį: Tai svarbiausias veiksnys renkantis lūpų dažų atspalvį. Norite įsitikinti, kad spalva dera prie jūsų odos atspalvio, kitaip ji gali atrodyti nenatūraliai.

-Pamirštate apie likusį makiažą: Lūpų dažai turi derėti prie likusio makiažo, o ne jam prieštarauti. Pavyzdžiui, jei naudojate ryškius akių šešėlius, galite rinktis santūresnį lūpdažį.

-Pasirinkti per tamsų arba per šviesų atspalvį: Dažna klaida yra pasirinkti lūpų dažų atspalvį, kuris yra arba per tamsus, arba per šviesus jūsų odos atspalviui. Jei abejojate, rinkitės vidutinio tono atspalvį.